fbpx
Upamo, da bomo presegli vaša pričakovanja.

POGOSTA VPRAŠANJA

Da, ročno pranje je nežnejše in bolj natančno, kar zmanjšuje tveganje za praske in poškodbe laka. Uporabljamo mehke gobice in kvalitetne detergente, ki ohranjajo vaš avto v najboljšem možnem stanju.

Priporočamo pranje avtomobila vsaj enkrat mesečno, še posebej po daljših vožnjah ali v obdobjih s slabim vremenom. Redno pranje pomaga ohranjati lak v dobrem stanju in podaljšuje življenjsko dobo vašega vozila.

V naši avtopralnici sprejemamo vse vrste osebnih vozil, vključno z manjšimi SUV-ji, kombiji in luksuznimi avtomobili. Prav tako nudimo posebne pakete za poslovne stranke z večjim voznim parkom, kjer prilagodimo storitve njihovim specifičnim potrebam.

Seveda! Ponujamo celovite pakete, ki vključujejo tako zunanje kot notranje čiščenje. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli za popolno čistočo vašega vozila, vključno s pranjem, sesanjem, čiščenjem platišč in notranjih površin, ter nanosom zaščitnih sredstev, da bo vaš avto izgledal kot nov.

Da, za redne stranke in podjetja z več vozili nudimo posebne popuste in prilagojene pakete. Kontaktirajte nas za več informacij in skupaj bomo pripravili ponudbo, ki bo ustrezala vašim potrebam.

V Avtopralnica Naklo dajemo velik poudarek na okolju prijazne prakse. Uporabljamo biorazgradljive detergente in tehnike za varčevanje z vodo, kar prispeva k zmanjšanju našega ogljičnega odtisa. Vaše vozilo bo očiščeno učinkovito in z minimalnim vplivom na okolje.

Da, prihranimo vam čas z našo storitvijo prevzema in dostave vozila. Po dogovoru pridemo po vaše vozilo na dom ali v službo, ga temeljito očistimo, nato pa ga bleščečega pripeljemo nazaj.

Termin lahko rezervirate po telefonu ali osebno v naši avtopralnici. Priporočamo predhodno rezervacijo, še posebej ob konicah, da vam zagotovimo najhitrejšo storitev.

Vaše zadovoljstvo nam je najpomembnejše. Če iz kakršnegakoli razloga niste popolnoma zadovoljni s storitvijo, nam to povejte takoj. Skupaj bomo poiskali rešitev, da zagotovimo, da bo vaše vozilo popolnoma po vaših pričakovanjih.

Avtopralnica Naklo je oddaljena le 2 kilometra od Kranja, kar je približno 3 minute vožnje. Nahajamo se pri krožišču na začetku Nakla, kar pomeni, da smo zelo dostopni za vse, ki prihajajo iz Kranja ali okolice.

Trajanje pranja je odvisno od izbranega paketa storitev. Osnovno zunanje čiščenje običajno traja približno 15 minut, medtem ko se pri premium paketu ali dodatnih storitvah, kot je dekontaminacija laka ali čiščenje in impregnacija usnja, čas podaljša na 1 do 2 uri. Priporočamo, da se predhodno naročite, da vam zagotovimo najhitrejšo možno storitev.

S klikom na telefonsko številko nas lahko pokličite in se naročite.